Miksi messuille?

Turvallisuustapahtuma yhdistää

Syksyn turvallisuusalan ykköstapahtuma kokoaa yhteen tuhansittain alan ammattilaisia, vapaaehtoistoimijoita sekä tulevaisuuden osaajia verkostoitumaan ja kouluttautumaan. Tampereella järjestetään ennennäkemättömän laaja turvallisuusalan ja riskienhallinnan ammattilaisille suunnattu tapahtuma, kun samaan aikaan järjestetään EuroSafety-messut ja Työhyvinvointi-messut.

Keskiviikon ja torstain messukattauksessa on mukana lisäksi myös Logistiikka-messut ja Elintarviketeollisuus-messut. Tule mukaan!

Tervetuloa turvallisuusalan ja riskienhallinnan ammattilaisille suunnattuun tapahtumaan!

Kävijäksi rekisteröityminen on maksutonta.

Ennakkorekisteröinti avataan lähempänä tapahtumaa

100 % ammattilaisia

 

EuroSafety: työturvallisuus ja henkilönsuojaimet

Tapahtuma on yrityksen työsuojelupäällikölle ja työturvallisuudesta vastaavalle täydellinen tilaisuus nähdä erilaiset henkilönsuojaimet, kuten kypärät, hengityksen- ja kuulonsuojaimet, turvajalkineet, liukuesteet, putoamissuojaimet ja kelluntavarusteet.

Missään muussa tapahtumassa koko Pohjoismaiden säteellä et tapaa yhtä laajaa otantaa työturvallisuuden ja henkilönsuojainten ammattilaisia. Messuilla tapaat myös Suomen Työsuojelualan Yritysten Liitto STYL ry:n ja Työterveyslaitoksen kouluttamat suojainasiantuntijat, jotka opastavat oikeanlaisten suojainten hankinnassa. Näin voit myös olla varma, että messuilla esiteltävät tuotteet ovat varmasti CE-merkittyjä ja täyttävät henkilönsuojaindirektiivin 89/686/EEC vaatimukset.

Lue lisää


Työhyvinvointi: hyvinvointi työelämässä

Työkyvyn ja työhyvinvoinnin ammattimessut keskittyvät työpaikan hyvinvoinnin merkitykseen yrityksen kilpailukyvyn, maineen ja kannattavuuden sekä yksilön näkökulmista. Tapahtuman teemoja ovat työyhteisöjen ilmapiiri ja vuorovaikutus, työstressi, päihdeongelmat sekä työn kuormittavuus.

Työhyvinvoinnin edistäminen kuuluu sekä työnantajalle että työntekijöille. Hyvinvointia työssä voidaan parantaa esimerkiksi kehittämällä työoloja ja ammatillista osaamista, työkykyä ylläpitävällä toiminnalla sekä työterveyshuollon avulla. Työhyvinvointi-messuilta löydät ratkaisuja, tuotteita ja palveluita aiheista kuten fysioterapia, tyky-toiminta, kuntoutuspalvelut, työterveyshuolto ja -palvelut sekä ergonomia.

Lue lisää