Mikä on EuroSafety?

Safe and Sound

Syksyn 2022 turvallisuusalan ykköstapahtuma kokoaa yhteen tuhansittain alan ammattilaisia, vapaaehtoistoimijoita sekä tulevaisuuden osaajia kohtaamaan, verkostoitumaan ja kouluttautumaan – turvallisesti ja toimivasti. Kolmipäiväinen messutapahtuma kattaa sinulle ja yrityksellesi turvallisuuden ja riskienhallinnan, uusimpien suojainten sekä älyratkaisujen kokonaisuuden.
Yhtäaikaisesti EuroSafetyn kanssa järjestettävä Työhyvinvointi-messut paneutuu vuorovaikutukseen sekä keskiviikosta torstaihin messukattauksessa mukana ovat lisäksi Logistiikka- ja Elintarviketeollisuus-messut.

Tervetuloa turvallisuusalan ja riskienhallinnan ammattilaisille suunnattuun tapahtumaan!

Stay Safe and Sound, pysy uutisissa mukana:

Tilaa uutiskirje!

TURVA

Työturvallisuudesta huolehtiminen on vastuullisen työnantajan ykkösvalintoja. Työturvallisuuden vaaliminen on sekä fyysistä että psyykkistä: oikeanlaisten ja ergonomisten välineiden lisäksi se ulottuu myös ihmisten työssäjaksamiseen.

Työterveyshuollon ja huoltovarmuuden merkitys kriisitilanteissa.

SUOJA

Erityinen huomio kiinnittyy tänä vuonna tekoälyä hyödyntäviin suojaimiin, joiden avulla voidaan kerätä muun muassa työntekijöiden hyvinvointia tukevaa dataa.

EuroSafety-messuilla tutustutaan erilaisiin henkilönsuojaimiin: turvajalkineista kypäriin sekä kelluntavarusteista putoamissuojaimiin. Lisäksi myös palo- ja pelastuskalustoa.

VASTUU

Kerätyn datan käyttäminen työntekijän yksityisyyttä suojaavalla tavalla ja oikein kohdennetusti.

Hengityssuojainten tiiviystestaaminen sekä työ ja vapaa-ajan melun päivittäisen altistumisen mittaus.

Alan uusimmat standardit ja asetukset perusasioita unohtamatta.

100 % AMMATTILAISIA


Kuka ja mitä?

Tapahtuma on tarkoitettu yrityksen työsuojelupäällikölle ja työturvallisuudesta vastaavalle.

Messut ovat oiva tilaisuus nähdä erilaiset henkilönsuojaimet:

  • kypärät
  • hengityksen- ja kuulonsuojaimet
  • turvajalkineet, liukuesteet
  • putoamissuojaimet ja kelluntavarusteet

Mikä tuoteryhmä sinua kiinnostaa?

Tuoteryhmät

Työturvallisuusalan ykköstapahtuma on täällä taas – oletko mukana?

Missään muussa tapahtumassa koko Pohjoismaiden säteellä et tapaa yhtä laajaa otantaa työturvallisuuden ja henkilönsuojainten ammattilaisia. Messuilla tapaat myös Suomen Työturvallisuuden Liitto STYL ry:n ja Työterveyslaitoksen kouluttamat suojainasiantuntijat, jotka opastavat oikeanlaisten suojainten hankinnassa.


Työelämän superviikko Tampereella

Sukella työelämän syvyyksiin syyskuussa 2022 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa! Työelämän superviikko tarjoaa monipuolisen kattauksen ajatuksia herättävää sisältöä, ohjelmaa ja ennen kaikkea ratkaisuja. Oman alasi ajankohtaisimpien asioiden lisäksi nappaat edut ja synergiahyödyt myös rinnakkaistapahtumista, yhdellä käynnillä! Tai useammallakin, sillä tarjontaa työelämän superviikolla riittää. Lämpimästi tervetuloa!

Lue lisää EuroSafetyn kanssakulkijoista:

Työhyvinvointi-messut

Logistiikka-messut

Elintarviketeollisuus-messut

 

Ihmisellistä työelämää

Työelämä muuttuu jatkuvasti ja työ on murroksessa. Työhyvinvointi-messuilla 2022 syvennytään vuorovaikutukseen.

Vuorovaikutustaidot ovat ensisijaisen tärkeitä työelämätaitoja. Työyhteisön vuorovaikutuksellinen ilmapiiri koskettaa paitsi useaa työn osa-aluetta, myös sen jokaista osallista. Miten laadukas vuorovaikutus muovaa työelämää? Miksi on tärkeää, miten olemme? Työhyvinvointi on moniammatillista yhteistyötä ja parhaasta lopputuloksesta vastaamme yhdessä. Kohtaamisella on merkitystä, myös työelämässä.

Työhyvinvointi-messut