Mikä on EuroSafety?

Turvallisuustapahtuma yhdistää

Syksyn 2022 turvallisuusalan ykköstapahtuma kokoaa yhteen tuhansittain alan ammattilaisia, vapaaehtoistoimijoita sekä tulevaisuuden osaajia verkostoitumaan ja kouluttautumaan. Tampereella järjestetään ennennäkemättömän laaja turvallisuusalan ja riskienhallinnan ammattilaisille suunnattu tapahtuma, kun samaan aikaan järjestetään EuroSafety-messut ja Työhyvinvointi-messut.

Keskiviikon ja torstain messukattauksessa on mukana lisäksi myös Logistiikka-messut ja Elintarviketeollisuus-messut. Tule mukaan!

Tervetuloa turvallisuusalan ja riskienhallinnan ammattilaisille suunnattuun tapahtumaan!

Uutiskirjeen tilaajat pysyvät uutisissa mukana.

Tilaa uutiskirje!

100 % ammattilaisia

 

Työturvallisuusalan ykköstapahtuma on täällä taas – oletko mukana?

Syksyn 2022 turvallisuusalan ykköstapahtuma kokoaa yhteen tuhansittain alan ammattilaisia, vapaaehtoistoimijoita sekä tulevaisuuden osaajia verkostoitumaan ja kouluttautumaan. Missään muussa tapahtumassa koko Pohjoismaiden säteellä et tapaa yhtä laajaa otantaa työturvallisuuden ja henkilönsuojainten ammattilaisia. Messuilla tapaat myös Suomen Työsuojelualan Yritysten Liitto STYL ry:n ja Työterveyslaitoksen kouluttamat suojainasiantuntijat, jotka opastavat oikeanlaisten suojainten hankinnassa. Näin voit myös olla varma, että messuilla esiteltävät tuotteet ovat varmasti CE-merkittyjä ja täyttävät henkilönsuojaindirektiivin 89/686/EEC vaatimukset.

UUTUUS: Pelastustoimi mukaan tapahtumaan

Ensimmäistä kertaa pelastustoimi on osana EuroSafety-messujen tuoteryhmäkokonaisuutta. Olemme kuunnelleet kävijöitä ja vastaamme nyt toiveeseen: palopuoli on pysyvä osa tapahtuman tarjontaa ja haluamme juuri teidät paikan päälle.


Kuka ja mitä?

Tapahtuma on tarkoitettu yrityksen työsuojelupäällikölle ja työturvallisuudesta vastaavalle.

Messut ovat oiva tilaisuus nähdä erilaiset:

  • henkilönsuojaimet,
  • kuten kypärät,
  • hengityksen- ja kuulonsuojaimet,
  • turvajalkineet, liukuesteet,
  • putoamissuojaimet ja kelluntavarusteet.

Mikä tuoteryhmä sinua kiinnostaa?

Tuoteryhmät


Samaan aikaan järjestetään: Työhyvinvointi-messut

Työkyvyn ja työhyvinvoinnin ammattimessut keskittyvät työpaikan hyvinvoinnin merkitykseen yrityksen kilpailukyvyn, maineen ja kannattavuuden sekä yksilön näkökulmista. Tapahtuma pureutuu yhdistävään, vastuulliseen ja älykkääseen turvallisuuteen ja työhyvinvointiin.

Hyvinvointi työelämässä

Työhyvinvoinnin edistäminen kuuluu sekä työnantajalle että työntekijöille. Hyvinvointia työssä voidaan parantaa esimerkiksi kehittämällä työoloja ja ammatillista osaamista, työkykyä ylläpitävällä toiminnalla sekä työterveyshuollon avulla. Työhyvinvointi-messuilta löydät ratkaisuja, tuotteita ja palveluita aiheista kuten fysioterapia, tyky-toiminta, kuntoutuspalvelut, työterveyshuolto ja -palvelut sekä ergonomia.

Työhyvinvointi-messut