Miksi messuille?

EuroSafety tuo turvallisuusalan saman katon alle

Tapahtuma kokoaa turvallisuusalan ammattilaiset, työsuojelupäälliköt, työturvallisuudesta vastaavat sekä palo- ja pelastustoimen ammattilaiset ja sopimushenkilöstön.

100 % ammattitaitoa

 

Monipuolinen tapahtumakokonaisuus

Turvallisuuden kansainvälinen suurtapahtuma EuroSafety saa seurakseen jälleen Työhyvinvointi-messut. Omissa halleissaan järjestettävät tapahtumat yhdistävät ammattilaiset ja asiantuntijat monilta aloilta ja mahdollistavat tutustumisen uusiin tuotteisiin ja ratkaisuihin.

Samaan aikaan koetaan myös kaksipäiväiset Logistiikka- ja Elintarviketeollisuus-messut. Myös näiden alojen ammattilaisille ja yrityksille työn turvallisuus on avainasemassa. He etsivät uusia tuotteita ja ratkaisuja turvallisuuden edistämiseen eli tavoitat yhdessä tapahtumassa laajan kohderyhmän!

Tämä kokonaisuus kerää siis tuhannet ammattilaiset verkostoitumaan, kouluttautumaan ja tekemään hankintoja. Saman katon alla on nähtävillä kalusto, varusteet ja ratkaisut – sekä tietysti kollegat, asiakkaat ja sidosryhmät. Katso näytteilleasettajalistasta, ketkä ovat jo varanneet paikkansa.

Pohjakartta Hinnasto Varaa osasto


Palo- ja pelastustoimi omana tuoteryhmänään

Kuuntelemme tarkasti kävijöiden ja näytteilleasettajien antamia palautteita. Toiveiden mukaisesti palo- ja pelastustoimi nostetaan ensimmäistä kertaa mukaan omana tuoteryhmänään.

Mitä sinulla on tarjota palo- ja pelastustoimen ammattilaisille ja sopimushenkilöstöstölle? Tule mukaan!

Ota yhteyttä


Ohjelmassa muun muassa:


Jarppi Leppälä

Turvallisuus stunttien takana, Jarppi Leppälä, Duudson

Viihdyttävän shown tekeminen turvallisuus huomioiden: Miten luodaan illuusio vaarallisuudesta ja sattumanvaraisuudesta, riskit minimoiden? Puheenvuorossaan Jarppi avaa hurjista stunteistaan ja rämäpäisistä tempuistaan tunnettujen Duudsonien näkökulmaa turvallisuuteen.

Tiistaina 13.9.

Madventures Riku ja Tunna

Case Madventures: Turvaopas tiukkoihin reissutilanteisiin

Riku ja Tunna jakavat matkojensa oppeja. Mikä merkitys turvallisuudella on työskennellessä matkalla ja ääriolosuhteissa? Mitä on matkailun huoltovarmuus? Miten matkakumppani mahdollistaa ja edesauttaa jaettua turvallisuutta sekä jaksamista ja hyvinvointia reissun päällä?

Torstaina 15.9.


Ala kokoontuu Tampereelle

Edellisen kerran järjestetyssä tapahtumakokonaisuudessa mukana olivat EuroSafety-, Turvallisuus– ja Työhyvinvointi-messut, Työterveyspäivät sekä Logistiikka-messut. Tapahtumakokonaisuudessa vieraili kolmen päivän aikana 9 547 messuvierasta.

Tuolloin EuroSafety-, Turvallisuus- ja Työhyvinvointi-messuilla näytteilleasettajia oli yhteensä 265 kpl. Kävijätyytyväisyys oli 95 % ja näytteilleasettajatyytyväisyys 87 %.

Lue lisää


Mitä etuja messuilla on?

Lanseeraat ja testaat uutuuksia

Messuilla voit edistää myyntiä sekä tehdä tutuksi uutuuksia, tuotevalikoimaa ja yritystä. Voit testata tuotteiden kilpailukykyä, saada ideoita tuotekehitykseen ja arvioida kysyntää.

Hoidat asiakassuhteita

Henkilökohtaiset keskustelut ovat loistava tilaisuus hoitaa nykyisiä asiakassuhteita ja kartoittaa uusia yhteistyökumppaneita. Hyvin hoidetun messuosallistumisen jälkipyykkinä on usein pitkä lista liidejä ja tarjouspyyntöjä.

Vahvistat imagoa

Mielikuvat ovat voimakkaita ostopäätöksen ohjaajia. Useimmiten sirkustemppuja ei edes tarvita, vaan tuotteiden ja palveluiden ystävällinen, asiantunteva ja avulias esittely face to face on tarpeeksi nostamaan yrityksenne esiin kilpailijoiden joukosta.

Vaikutat hankintaprosessissa

Messujen yksi suurimmista vahvuuksista on mahdollisuus tavata ja vaikuttaa ostopäättäjien lisäksi myös niihin, jotka osaltaan vaikuttavat ostopäätöksiin. Näitä henkilöitä ei usein myyntikäynneillä tavoiteta.


Yhteistyössä STYL

Tapahtuman järjestää Tampereen Messut Oy. Yhteistyössä Suomen Työturvallisuuden Liitto STYL ry.