Tule näytteilleasettajaksi

EuroSafety tuo turvallisuusalan saman katon alle

Tapahtuma kokoaa turvallisuusalan ammattilaiset, työsuojelupäälliköt, työturvallisuudesta vastaavat sekä palo- ja pelastustoimen ammattilaiset ja sopimushenkilöstön.

10.–12.9.2024

 

Monipuolinen tapahtumakokonaisuus

Turvallisuuden kansainvälinen suurtapahtuma EuroSafety saa seurakseen jälleen Työhyvinvointi-messut. Omissa halleissaan järjestettävät tapahtumat yhdistävät ammattilaiset ja asiantuntijat monilta aloilta ja mahdollistavat tutustumisen uusiin tuotteisiin ja ratkaisuihin.

Samaan aikaan koetaan myös kaksipäiväiset Logistiikka- ja Elintarviketeollisuus-messut. Myös näiden alojen ammattilaisille ja yrityksille työn turvallisuus on avainasemassa. He etsivät uusia tuotteita ja ratkaisuja turvallisuuden edistämiseen eli tavoitat yhdessä tapahtumassa laajan kohderyhmän!

Tämä kokonaisuus kerää siis tuhannet ammattilaiset verkostoitumaan, kouluttautumaan ja tekemään hankintoja. Saman katon alla on nähtävillä kalusto, varusteet ja ratkaisut – sekä tietysti kollegat, asiakkaat ja sidosryhmät.

Pohjakartta Hinnasto Varaa osasto


Merkityksellisiä kohtaamisia onnistuneissa ammattitapahtumissa

Syksyllä 2022 järjestetyssä tapahtumakokonaisuudessa mukana olivat EuroSafety-, Työhyvinvointi-, Logistiikka- sekä Elintarviketeollisuus-messut.

Ammattitapahtumia oli kaivattu ja messuilla jaettiin osaamisen sekä uusimpien ratkaisujen lisäksi ohjelman onnea sekä jälleennäkemisen ja odottamattomien tapaamisten riemua. Kolmen päivän aikana neljässä tapahtumassa vieraili yhteensä 7836 kävijää.

Lue lisää


Mitä etuja messuilla on?

Lanseeraat ja testaat uutuuksia

Messuilla voit edistää myyntiä sekä tehdä tutuksi uutuuksia, tuotevalikoimaa ja yritystä. Voit testata tuotteiden kilpailukykyä, saada ideoita tuotekehitykseen ja arvioida kysyntää.

Hoidat asiakassuhteita

Henkilökohtaiset keskustelut ovat loistava tilaisuus hoitaa nykyisiä asiakassuhteita ja kartoittaa uusia yhteistyökumppaneita. Hyvin hoidetun messuosallistumisen jälkipyykkinä on usein pitkä lista liidejä ja tarjouspyyntöjä.

Vahvistat imagoa

Mielikuvat ovat voimakkaita ostopäätöksen ohjaajia. Useimmiten sirkustemppuja ei edes tarvita, vaan tuotteiden ja palveluiden ystävällinen, asiantunteva ja avulias esittely face to face on tarpeeksi nostamaan yrityksenne esiin kilpailijoiden joukosta.

Vaikutat hankintaprosessissa

Messujen yksi suurimmista vahvuuksista on mahdollisuus tavata ja vaikuttaa ostopäättäjien lisäksi myös niihin, jotka osaltaan vaikuttavat ostopäätöksiin. Näitä henkilöitä ei usein myyntikäynneillä tavoiteta.


Yhteistyössä STYL

Tapahtuman järjestää Tampereen Messut Oy. Yhteistyössä Suomen Työturvallisuuden Liitto STYL ry.