Tule näytteilleasettajaksi

  •  Tapahtuma kokoaa yhteen yritysten työturvallisuudesta ja  työsuojelusta vastaavat ihmiset
  •  Kävijöistä 97 % oli tyytyväisiä tapahtumaan 2022 kävijäkyselyn mukaan
  •  Messuille tullaan katsomaan alan uudet trendit, palvelut ja tuotteet

Varaa osasto  Kävijäprofiili


EuroSafety 2024

Tänä vuonna tapahtumassa puhuttaa erityisesti turvallisuuden tulevaisuus sekä vastuullisuus. Uuden ajan vastuu luodaan vakuuttavalla riskienhallinnalla, tulevaisuuden turvallisuusteknologialla sekä uusiutuvin materiaalein.

Tapahtumassa kohtaavat asiantuntijuus ja osaamisen kehittäminen. Pohjoismaiden laajimmat turvallisuusalan messut kattavat alan huippu-uutuudet ja viimeisimmät innovaatiot.

Turvallisuus kuuluu kaikille – huolehditaan ja välitetään toisistamme, yhdessä.

Pohjakartta Hinnasto Ota yhteyttä


Miksi messuille?

Lanseeraat ja testaat uutuuksia

Messuilla voit edistää myyntiä sekä tehdä tutuksi uutuuksia, tuotevalikoimaa ja yritystä. Voit testata tuotteiden kilpailukykyä, saada ideoita tuotekehitykseen ja arvioida kysyntää.

Hoidat asiakassuhteita

Henkilökohtaiset keskustelut ovat loistava tilaisuus hoitaa nykyisiä asiakassuhteita ja kartoittaa uusia yhteistyökumppaneita. Hyvin hoidetun messuosallistumisen jälkipyykkinä on usein pitkä lista liidejä ja tarjouspyyntöjä.

Vahvistat imagoa

Mielikuvat ovat voimakkaita ostopäätöksen ohjaajia. Useimmiten sirkustemppuja ei edes tarvita, vaan tuotteiden ja palveluiden ystävällinen, asiantunteva ja avulias esittely face to face on tarpeeksi nostamaan yrityksenne esiin kilpailijoiden joukosta.

Vaikutat hankintaprosessissa

Messujen yksi suurimmista vahvuuksista on mahdollisuus tavata ja vaikuttaa ostopäättäjien lisäksi myös niihin, jotka osaltaan vaikuttavat ostopäätöksiin. Näitä henkilöitä ei usein myyntikäynneillä tavoiteta.


Samaan aikaan

Neljän messun kokonaisuus kerää tuhannet ammattilaiset verkostoitumaan, kouluttautumaan ja tekemään hankintoja. Saman katon alla on nähtävillä kalusto, varusteet ja ratkaisut – sekä tietysti kollegat, asiakkaat ja sidosryhmät.

  • EuroSafety
  • Työhyvinvointi
  • Elintarvike
  • Logistiikka

 


Yhteistyössä