Tule näytteilleasettajaksi

Turvallisuusala saman katon alla!

Tapahtuma kokoaa turvallisuusalan ammattilaiset, työsuojelupäälliköt, työturvallisuudesta vastaavat sekä palo- ja pelastustoimen ammattilaiset ja sopimushenkilöstön.

10.–12.9.2024

 

Monipuolinen tapahtumakokonaisuus

Turvallisuuden kansainvälinen suurtapahtuma EuroSafety saa seurakseen jälleen Työhyvinvointi-messut. Samaan aikaan järjestetään lisäksi kaksipäiväiset Logistiikka- ja Elintarviketeollisuus-messut. Kokonaisuus kerää tuhannet ammattilaiset verkostoitumaan, kouluttautumaan ja tekemään hankintoja. Saman katon alla on nähtävillä kalusto, varusteet ja ratkaisut – sekä tietysti kollegat, asiakkaat ja sidosryhmät.

Pohjakartta Hinnasto Varaa osasto


Miksi messuille?

 

Lanseeraat ja testaat uutuuksia

Messuilla voit edistää myyntiä sekä tehdä tutuksi uutuuksia, tuotevalikoimaa ja yritystä. Voit testata tuotteiden kilpailukykyä, saada ideoita tuotekehitykseen ja arvioida kysyntää.

Hoidat asiakassuhteita

Henkilökohtaiset keskustelut ovat loistava tilaisuus hoitaa nykyisiä asiakassuhteita ja kartoittaa uusia yhteistyökumppaneita. Hyvin hoidetun messuosallistumisen jälkipyykkinä on usein pitkä lista liidejä ja tarjouspyyntöjä.

Vahvistat imagoa

Mielikuvat ovat voimakkaita ostopäätöksen ohjaajia. Useimmiten sirkustemppuja ei edes tarvita, vaan tuotteiden ja palveluiden ystävällinen, asiantunteva ja avulias esittely face to face on tarpeeksi nostamaan yrityksenne esiin kilpailijoiden joukosta.

Vaikutat hankintaprosessissa

Messujen yksi suurimmista vahvuuksista on mahdollisuus tavata ja vaikuttaa ostopäättäjien lisäksi myös niihin, jotka osaltaan vaikuttavat ostopäätöksiin. Näitä henkilöitä ei usein myyntikäynneillä tavoiteta.


Messut tuovat kysynnän ja tarjonnan yhteen

Edellisen kerran neljän tapahtuman kokonaisuus järjestettiin syksyllä 2022.

Ammattitapahtumia oli koronan jälkeen kaivattu. Messuilla jaettiin osaamisen sekä uusimpien ratkaisujen lisäksi jälleennäkemisen riemua

Lue lisää

 


Yhteistyössä STYL