Case Madventures: Turvaopas tiukkoihin reissutilanteisiin

to 15.09.2022 13:00-13:45

Skydda-ohjelmalava, A-halli

Madventures on kolunnut miljoonia kilometrejä kymmenissä eri maissa kameroiden kanssa. Vauhdikkaalla luennollaan he jakavat ne opit, jotka ovat matkallaan oppineet. Mikä merkitys turvallisuudella on työskennellessä matkalla ja ääriolosuhteissa? Mitä on matkailun huoltovarmuus? Miten matkakumppani mahdollistaa ja edesauttaa jaettua turvallisuutta sekä jaksamista ja hyvinvointia reissun päällä?

Rikun ja Tunnan mukaan selviytymisessä, eri kulttuurien kohtaamisessa ja turvallisuuden ennakoinnissa on paljolti kysymys harjoittelusta, omasta asenteesta, pelkojen voittamisesta ja hyvästä yhteistyöstä.

Riku Rantala ja Tunna Milonoff ovat tv-tuottajia ja tietokirjailijoita, jotka ovat työkseen reissanneet useamman kerran maailman ympäri. Madventures- ja Docventures-sarjat sekä 11 tietokirjaa ovat tuoneet heille kaikki alan tärkeimmät palkinnot, mm. Tiedonjulkistamisen valtionpalkinnon, Suomen Kuvalehden journalistipalkinnon, 13 Kultaista Venlaa ja Formaatti-Finlandian. Vuoden puhujiksi heidät on valittu 2017.

Tervetuloa kuuntelemaan A-hallin ohjelmalavalle!

Teema: EuroSafety