Merkityksellisiä kohtaamisia onnistuneissa ammattitapahtumissa

Tiedote  15.09.2022

Työturvallisuusalan kansainvälinen ammattitapahtuma ja Pohjoismaiden laajimmat henkilösuojainalan messut EuroSafety sekä työkyvyn ja työhyvinvoinnin ammattimessut Työhyvinvointi saivat sijansa merkityksellisien kohtaamisien kultaamana 13.–15. syyskuuta Tampereella. Kolmipäiväinen tapahtumakaksikko sai kahden päivän mitalta seuraa, kun halleissa herkuteltiin Elintarviketeollisuus- ja Logistiikka-messujen ajankohtaiskysymyksissä. Ammattitapahtumia oli kaivattu ja messuilla jaettiin osaamisen sekä uusimpien ratkaisujen lisäksi ohjelman onnea sekä jälleennäkemisen ja odottamattomien tapaamisten riemua. Kolmen päivän aikana neljässä tapahtumassa vieraili yhteensä 7836 kävijää.

– Kohtaamisen kokemukset ovat ehdottomasti olleet parasta näillä messuilla! Ihmiset ovat aidosti kiinnostuneita asioista, tapaamisista huokuu lämpö ja keskustelut ovat mahtavia! On selkeää, että ihmisillä on ollut pullotettua kohtaamisten tarvetta. Keskustelut ovat paljon syvempiä kuin etäyhteyksin ja kohtaamiset myös ruokkivat ideointia edelleen. Meille STYL ry:ssä on sydämen asia saada olla sitoutunut työturvallisuuteen, edistää asioita ja kehittää alaa entisestään. Osastoilla näkyvät jäsentarrat kertovat hienoa tarinaa osaamisesta ja asiantuntijuudesta, tästä olemme erityisen ylpeitä, kertoo Suomen Työturvallisuuden Liitto ry:n hallituksen puheenjohtaja Hannele Nyholm.

EuroSafety järjestetään yhteistyössä STYL Suomen Työturvallisuuden Liitto ry:n kanssa.

Ihmisellistä työelämää

Ihmisellisen työelämän Työhyvinvointi hurmasi tunnelmallaan. Messuilla ensi kerran vieraillut johtamisen uudistaja Sitomo vannoo, etteivät työhyvinvoinnin messut jää kohdallaan viimeisiksi.
– Tunnelmat ovat aivan huikeat! Olemme koko porukalla summanneet halki messujen, miten mahtavaa on, että tulimme. Yllätykset ovat monella tavalla olleet myönteisiä, täällä on ollut valtakunnallisesti ihmisiä, aivan meidän kohderyhmäämme, mahtavia kohtaamisia, verkostoitumista sekä jopa ensiaskelia kohti asiakkuuksia! Koemme, että ihmiset näytteilleasettajista kävijöihin ovat todella halunneet olla täällä, ja viipyneet keskusteluissa. Tulemme varmasti uudelleen ensi tapahtumaan, sitä odotamme jo innolla, iloitsee johdon, markkinoinnin ja asiakastyön koordinaattori Erika Kahilainen Sitomosta.

Ennennäkemätön ohjelmakattaus

Tapahtumakokonaisuus keräsi kasvokkaisten kohtaamisten summaksi kiitosta myös raikkaasta ja monipuolisesta ohjelmakattauksestaan. Ammattialojen asiantuntijoiden lisäksi messuilla koettiin huikaisevia puheenvuoroja muun muassa mestarivalmentaja Jukka Jalosen ja valtakunnan kokeneimpien seikkailijoiden Riku Rantalan ja Tunna Milonoffin luotsaamina.

– Erityisen hienoa on ollut, että näillä messuilla on laaja-alaisesti pohdittu kokonaiselämystä tapahtumassa, tarjolla on ollut paljon muutakin kuin osastoja. Pidän valtavasti myös ajatuksesta, että useampi toistaan tukeva messutapahtuma järjestetään yhtä aikaa. Kävijät ovat liikkuneet ja halleissa on ollut eloa! kiittelee Nyholm.

– Ohjelma oli loistavaa ja oli hienoa saada osastolla kutsua ihmisiä kuulemaan omaa puheenvuoroamme. Kokemus siitäkin oli hieno, yleisö oli aktiivista, osallistuvaa ja penkit täynnä, Kahilainen komppaa.

Messut kuin iloinen ensikohtaaminen

Muutaman vuoden tapahtumatauon jälkeen messut keräsivät kiitosta ja kokijoita. Tyytyväisyyttä herätti myös laadukas kävijäkunta, joka oli aidosti kiinnostunut alasta, asioista ja ratkaisuista.

– Meille nämä olivat todella hyvät messut, joten tunnelmat ovat tällä hetkellä hyvät, olemme tyytyväisiä. Kävijäkunta oli laadukasta ja koimme, että meillä oli myös aikaa keskittyä sekä olemassa oleviin että uusiin, potentiaalisiin asiakkaisiin. Kohderyhmät olivat meille oikeat, messuilla liikkui paljon päättäviä henkilöitä sekä turvallisuudesta vastaavia. Tapahtuman järjestelyt toimivat loistavasti ja ohjelma oli tasokasta. Ihmisistä välittyi, että haluttiin jälleen tavata pitkän tauon jälkeen. Olemme käyneet vuosia messuilla ja silti meillekin syntyi iloinen tunne, kuin olisimme ensimmäisille messuillemme tulleet, myyntijohtaja Petri Kesti Skydda Suomi Oy:stä kertoo.

EuroSafety ja Työhyvinvointi järjestetään seuraavan kerran 10.–12.9.2024.

LISÄTIEDOT: eurosafety.fi #eurosafety #safeandsound
tyohyvinvointimessut.fi/fi/ #työhyvinvointi #ihmisellistätyöelämää
Tampereen Messut -konserni, tampereenmessut.fi
Jani Maja, myyntijohtaja, projektipäällikkö, p. 050 356 1325, jani.maja@tampereenmessut.fi
Sirkka Laine, viestinnän asiantuntija, p. 040 612 9081, sirkka.laine@tampereenmessut.fi