Liikennetiedote: varaa aikaa matkantekoon ja hyödynnä ilmainen bussikuljetus rautatieasemalta

Tiedote Uutiset  05.09.2018

Ensi viikolla tiistaista torstaihin 11.–13.9.2018 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään viiden tapahtuman kokonaisuus. Pohjoismaiden suurin turvallisuuden ja riskienhallinnan ammattilaistapahtuma vilkastuttaa Tampereen läntisen kehätien, Sarankulman, Härmälän ja Hatanpään liikennettä, joten alueella liikkuvia kehotetaan varaamaan hieman tavallista enemmän aikaa matkantekoon.

Joka toinen vuosi Tampereella toteutettava turvallisuusalan tapahtuma järjestetään jo 16. kerran. Tänä vuonna usean ammattitapahtuman kokonaisuuteen kuuluvat Turvallisuus-, EuroSafety- ja Työhyvinvointi-messut ja Työterveyslaitoksen Työterveyspäivät sekä Logistiikka-messut. Tapahtumissa on yhteensä yli 330 näytteilleasettajaa. Usean alan ammattimessut ja seminaarit yhdistävässä tapahtumakokonaisuudessa kuullaan runsaasti eri alojen asiantuntijapuheenvuoroja ja käydään keskusteluja yhteiskunnallisista ilmiöistä ja tulevaisuuden näkymistä.

Ilmaiset bussikuljetukset Tampereen rautatieasemalta

Suurtapahtuman kävijöitä varten on järjestetty messuvieraille ilmainen bussikuljetus Tampereen rautatieasemalta messuille ja takaisin. Bussin lähtöpaikka on rautatieaseman pääovista tultaessa heti vasemmalla. EXPRESS-rautatieasema -tunnuksella merkityt bussit liikennöivät Tampereen rautatieaseman ja Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen välillä kaikkina messupäivinä.

Lisäksi messujärjestäjä suosittelee messuvieraita käyttämään tarvittaessa julkisia liikennevälineitä. Tampereen joukkoliikenteen linja 14 liikennöi Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Linjan 14 reitti kulkee keskustasta Keskustorin ja Tampereen linja-autoaseman (pysäkkitunnus 0522) kautta. Linjalla 14 on voimassa normaalit liikennelaitoksen lippuhinnat.

EXPRESS–Rautatieasema -vuorojen aikataulut ja reitti: www.eurosafety.fi (Messuinfo)
Tampereen joukkoliikenteen aikataulut: http://aikataulut.tampere.fi

Suomen ensimmäisen Road Rescue -koulutus messuilla – Pysäköintipaikkoja rajoitetusti

Turvallisuus-messuilla järjestetään Road Rescue -tieliikennepelastuskoulutus. Koulutukseen liittyvät käytännön osuudet toteutetaan ulkona Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen TähtiAreenan (E-halli) parkkialueelle. Tästä johtuen messuvieraiden käytössä on noin 3000 pysäköintipaikkaa normaalin 3300 paikan sijaan. Pysäköintilipun hinta on 6 euroa, lipuke tarkistetaan pysäköintialueelta ulos ajettaessa.