Tapahtumakokonaisuus kiinnostaa alan toimijoita: uutena teemana riskienhallinta

Uutiset  06.03.2018

Turvallisuuden ja riskienhallinnan ammattilaiset kokoontuvat syyskuussa pohjoismaiden suurimpaan ammattilaistapahtumaan Tampereelle. Saman katon alla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään Turvallisuus-, EuroSafety- ja Työhyvinvointi-messut sekä Työterveyspäivät. Tapahtumakokonaisuus on otettu vastaan alan yrityksissä positiivisesti ja kiinnostuneita riittää.

– Tapahtuma kiinnostaa alan toimijoita ja näytteilleasettajapaikoista onkin varattu jo yli 75 %. Mukana on paljon yrityksiä, myös ulkomailta, jotka ovat alansa edelläkävijöitä ja esittelevät messuilla uusimpia tuotteitaan ja palveluitaan, kertoo projektipäällikkö Veli-Pekka Rouvali Tampereen Messut Oy:stä.

Seminaareissa, tietoiskuissa ja työnäytöksissä käsitellään turvallisuusalan ammattilaisia kiinnostavia aiheita ajankohtaisella otteella. Keskeisiä teemoja ovat muun muassa paloturvallisuus, riskienhallinta ja pelastustoimi.

– Luvassa on alan ammattilaisille suunnattu, uudenlainen suurtapahtuma, jossa esitellään turvallisuutta aiempaa monipuolisemmin. Sisällöistä nousee vahvasti esiin työturvallisuus ja työhyvinvointi, jotka puhuttavat tänä päivänä alasta riippumatta. Lisäksi yhdeksi keskeiseksi teemaksi on nostettu riskienhallinta, koska aihe koskettaa kaikkia alan toimijoita. Uskon, että tulevat messut ovat alan ammattilaisille, vapaaehtoistoimijoille sekä tulevaisuuden osaajille erinomainen paikka kouluttautua, kokoontua yhteen sekä lisätä alan kiinnostavuutta. Tapahtumaan odotetaan yli 10 000 kävijää. Tampereella tapaat varmasti alan ammattilaiset yhdellä kertaa, tiivistää Rouvali.

Turvallisuus-, EuroSafety- ja Työhyvinvointi -messut sekä Työterveyspäivät 11.–13.9.2018*.
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, Tampere.
Lisätiedot: turvallisuusalatampereella.fi.

*) Poikkeavat aukiolopäivät: Työterveyspäivät järjestetään 11.–12.9.2018.