Opiskelijapäivä

Yhdistämme alan opiskelijat ja työnantajat

Järjestämme messuilla yhteisen opiskelijapäivän torstaina 12.9.2024. Opiskelijapäivä kokoaa tulevaisuuden tekijät ja kiinnostavimmat työnantajat saman katon alle. Kutsumme messuille erityisesti toisen asteen ja korkeakoulujen opiskelijoita, jotka pääsevät opiskelijapäivän aikana tutustumaan oman alansa kiinnostaviin yrityksiin ja verkostoitumaan mahdollisten tulevaisuuden työnantajien kanssa.

Opiskelijapäivä on erinomainen mahdollisuus tutustua yhdellä kertaa elintarviketeollisuuden, logistiikka-alan, turvallisuusalan ja työhyvinvoinnin yrityksiin, asiantuntijoihin ja innovaatioihin.


Opiskelijapäivä lyhyesti

Kenelle: Alan toisen asteen ja korkeakoulujen opiskelijoille

Milloin: Torstaina 12.9.2024 klo 9–16

Missä: Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa

Messujen sisäänpääsy ja opiskelijapäivään osallistuminen on maksutonta, mutta muistathan rekisteröityä messuille etukäteen. Yhdellä rekisteröinnillä voit vierailla kaikilla messuilla. Merkitse oppilaitoksen nimi rekisteröintilomakkeen kohtaan ”Yritys”, valitse toimialaksi ”Muu” ja tehtäväalueeksi ”Opiskelu”.

Opiskelijapäivään osallistuvien opiskelijaryhmien tulee rekisteröityä messuille viimeistään tiistaina 3.9.2024.

Rekisteröidy messukävijäksi


Mitä opiskelijapäivä pitää sisällään?

Kokoamme messuille torstaina saapuvia opiskelijoita varten tapahtumakartan, johon on merkitty opiskelijapäivään osallistuvien näytteilleasettajien osastot. Näytteilleasettajat voivat järjestää osastollaan opiskelijoille tarkoitettua ohjelmaa, kertoa yrityksensä työharjoittelumahdollisuuksista tai antaa täsmävinkkejä alalle työllistymiseen. Kun opiskelijat ovat vierailleet karttaan merkityillä osastoilla ja keränneet merkinnän vierailuistaan, he saavat palkkioksi suorituksestaan Linkosuon sponsoroiman yllätyspalkinnon.

 

Opiskelijat voivat halutessaan tutustua päivän aikana myös muihin heitä kiinnostaviin näytteilleasettajiin sekä tietysti messuohjelmaan. Opiskelijapäivän aikana pääsee tutustumaan Elintarviketeollisuus-messujen lisäksi myös Logistiikka-messuihin, EuroSafety-messuihin ja Työhyvinvointi-messuihin.

Lämpimästi tervetuloa mukaan opiskelijapäivään!