Ehdota ohjelmasisältöä ohjelmalavalle

Onnistunut yritysyhteistyö-case taskussa? Uusia ratkaisuja muuttuvan alan tarpeisiin? Ehdota mielenkiintoista aihetta ja puhujaa!

Messukävijät etsivät messuilta uutta tietoa ja pääsevät konkreettisesti tutustumaan näytteilleasettajien tarjoamiin tuotteisiin ja palveluihin. Eurosafety-messuilla toimijoille on luvassa monipuolisesti palvelu- ja tuotetietoutta, toiminnallista nähtävää sekä innostavia kokemuksia ja case-esimerkkejä. Mitä teidän yritys voisi tarjota tapahtuman ohjelmaan?

Yrityksenne järjestämä puheenvuoro on tehokas tapa kerätä asiakaskontakteja messuilla ja lisätä asiakkaiden kiinnostusta yritystänne kohtaan. Näytteilleasettajat voivat saada yhden maksuttoman 25 minuutin puheenvuoroajan A-hallin ohjelmalavalta. Ehdota ohjelmasisältöä, täytä alla oleva lomake ja varataan yrityksellenne ohjelma-aika. Ohjelmalavalle toivotaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ja sisältöjä messujen teemoihin liittyen, ei tuote-esittelyjä. Ohjelma-aikoja on rajallinen määrä, emmekä voi taata kaikille halukkaille ohjelma-aikaa. Kannattaa siis toimia nopeasti!

Tutustu messujen sisältöteemoihin »

  • Sisältökuvaus